Geologer på jobb (3:6) med Runar Tyssebotn fra Multiconsult

Det norske velferdssamfunnet er et resultat av en kombinasjon av betydelige naturressurser, gode løsninger og solid kunnskap. Selskapet Multiconsult har gjennom hundre år bidratt med slik kunnskap som har nedfelt seg i kraftverk, oljeboringsplattformer, kaier, bruer, veier og industrianlegg, for å nevne noe. Multiconsult besitter også Norges største geofaglige miljø, med kompetanse innenfor alle georelaterte problemstillinger. Slike problemstillinger må ofte ved grunnundersøkelser, men hvordan kartlegges slike grunnforhold? Hva gjør Multiconsult i forbindelse med rassikring? Og hva slags geologer jobber i Multiconsult? Ukens gjest er Runar Tyssebotn. Han er ikke geolog, men geoteknikker, og har deltatt i mange hundrede ulike oppdrag som geoteknisk rådgiver eller prosjekterende.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *